Fórum


téma: Alternatívák

létrehozta: Admin, 2014.04.21
ehhez a témához azóta 18 alkalommal szóltak hozzá


Ezt a menüpontot természetesen még szeretnénk bővíteni, ehhez is kérünk segítséget tőletek! pl. Búzafűlé otthoni elkészítése, adagolása. , A nagy dózisú \"C\" vitamin használata és tapasztalatok ezzel kapcsolatban. , A \"B\" 17 vitamin. És még sorolhatnám! Tudjuk, hogy ahány orvos, annyi vélemény ... Nem könnyű döntések!

R.Georgina
2016.09.27
Na ezért nem vettem én soha gyógyszertárban régen se,. vegyetek a fürdőben személyesen.
Lentililla
2016.09.27
Igaza van az előttem szólónak, nem lehet. Én már jártam ott az Új udvarban, igazán jól néz ki a hely. Könnyen észre lehet venni a nagy Kaqun feliratot!!  Vásárlás közben mondta az eladó, hogy volt pár visszaélés a Kaqun vizekkel kapcsolatosan korábban! Sok árusító hely a gyártó tudta nélkül csapvízre cserélte a Kaqun vizet, új kupakot tett rá és úgy kezdték el árulni. Tök gáz, hogy ilyet meg mernek csinálni! A Kaqun évekig építette a bizalmat az emberekben, aztán jön 1-2 árusító hely és megpróbálja lerombolni. Na de a lényeg: a fentiek miatt azt mondták, hogy új csomagolás lesz hamarosan!
R.Georgina
2016.09.27
: Nem lehet!
Franciska1977
2016.09.27
Jártatok már a Kaqun pontban? Valakinek van valamilyen tapasztalata a hellyel kapcsolatosan? Ott is lehet fürdeni?
Balogh_Jan
2016.07.04
Szerintem a Preventának és a társainak nincs értelmük. Ugye nagyon sok oxigénnel dúsított ivóvíz kapható manapság, viszont ezek csak kis mennyiségű oxigént tartalmaznak és az a felbontás után el is illan.. Így nincs terápiás hatásuk. Csak nagy dózisú, minimum 150-200 mg oxigént tartalmazó víz használ, mint például a Kaqun!!! Az ugye a fürdő során nagy mennyiségű kötött oxigént juttat a mirigyeken keresztül be.. Jól ismerem a Kaqun vizet, fürdőt, sajnos daganatos betegség miatt 1-2 barátom is. Én a stressz miatt, ők inkább a gyógyulásuk érdekében próbálták ki. Én tényleg csak ajánlani tudom. Az oxigén frissít, fertőtlenít és segít megszabadulni a baktériumok és vírusok által okozot fertőzésektől. Külsőleg és belsőleg használva felgyorsítja a sebgyógyulást is. (Láttam egy barátomnál, hogy a sugárterápiás égési sérülést milyen szépen begyógyítja!) Szóval én mindenképpen a Kaqun mellett teszem le a voksom.
teleki.janka
2016.07.03
A Preventa-csoportba tartozó sportolók jobb élettani paraméterek mellett tudták teljesíteni a terheléses feladatokat. A Kaqun vizet pedig inkább a daganatos betegségek, cukorbetegségek, szellemi és fizikai megterhelése... Szerintem nem ugyanaz a kettő, ezért nem is lehet annyira összehasonlítani !!!!
tolnaianiko1186
2016.07.03
A Preventa egy csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz, A deutérium, más néven nehézhidrogén, a hidrogén természetben előforduló stabil – nem sugárzó – változata. A Kaqun egy technológia, mely segítségével előállítható egy egyedi molekula szerkezetű víz, mely a rá jellemző módon stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént.
tunde_tamasi
2016.07.03
Egyáltalán össze lehet ezt a két dolgot hasonlítani ??? Nem teljesen más a kettő ??? Nem értem, hogy lehet ezeket összehasonlítani... Amúgy meg erről a Kaqunról soha nem hallottam!!!
Borikab
2016.07.03
A Kaqun víz jobb, mint a Preventa ??? Ti melyiket ajánljátok ???
csilla.horvath
2016.06.20
Nekem egy részleges bokaszalag szakadásom volt 2013-ben, az egyik baráti focin rosszul léptem...:Iszonyatosan fájt, azt hittem 1 vagy 2 évet ki is kell majd hagynom, vagy soha többet nem léphetek pályára. Ennyi volt.... A fürdőt a csapattársam ajánlotta, 4*14 napos kúrán voltam. Teljesen rendbejött a lábam és kevesebb mint három hónapig tartott.
boroki.andi
2016.06.20
Nálunk a nagymamám daganatos betegségét kezelték ezzel a vízzel. Mi fél évig jártunk heti rendszerességgel. Ha jól emlékszem hetente 3-szor mentünk. Mivel a nagymamám Kispesten lakott így abba a "fürdőbe" vittük, hogy ne kelljen még a fél várost is átutazni hozzá, mondjuk Óbudára vagy Zuglóba, ahol szintén nyitottak ilyen fürdőket. A kúra végére a hegek 90%-osan begyógyultak, újra szép lett a bőre.... Hála Istennek és víznek a mai napig éli boldog életét.
taurinemaist
2016.06.19
A KAQUN víz az egészségesek számára védőital a betegek számára ivókúra. Egészségeseknél a fokozott szellemi munka, illetve megerőltető fizikai teljesítményigény esetén fogyasztható. Az oxigénezett vízben való fürdés relaxáló és élénkítő hatású, tovább erősíti az immunrendszert, segíti a zsírok lebontását és az anyagcserét.
Bogyesz
2016.06.19
Üdv! Valaki próbálta már a kaqun víz fogyasztását illetve a fürdést ezzel a "gyógyvízzel" ??? Légyszi osszátok meg velem...
Anna
2014.05.03
Hallottátok, hogy Bajor Imrét B17-el kezelik és jobban van? Miért van az, hogy nem vagyok meggyőzve az információ hitelességéről?
anyuka65
2014.04.24
Azt azért szeretném hozzátenni, hogy én a kurkumát tartottam a legmeggyőzőbbnek, nagy dózisban adtam a gyerekemnek, és mellette nőtt és adott áttétet a daganat. Egyébként maga az eredeti angol oldal sem a teljes gyógyítás ígéretével ajánlja ezeket a szereket, hanem életmeghosszabbításra.
anyuka65
2014.04.24
Idegrendszeri daganatban vagyunk érintettek. Találtam egy külföldi természetgyógyász oldalt, amely összefoglalja, hogy agydaganatban milyen táplálékkiegészítőket javasol, és milyen dózisban. A link: http://www.lef.org/protocols/cancer/brain_tumor_les.htm
Ilona
2014.04.24
2010 szeptemberében 2 kemoterápiás blokk után a kisfiam hat és fél évesen 15 kg-ra fogyott, a gerincen végig áttéteket képezett az agydaganata. Jártányi ereje sem volt már, és az MR-re a kezelőorvosunk csak annyi reagált, \"nem is vártunk ettől a kezeléstől semmit, csak egy kísérlet volt\". Ekkor, végső kétségbeesésemben hívtam fel egy alternatív terápiákkal foglalkozó klinikát, ahol azonnal fogadtak és egy mágneses biorezonanciás vizsgálat után összeállították a gyerek terápiáját. Ebben volt reishi gyógygomba, kurkuma kivonat, a Bertha András által szabadalmaztatott Procont, U-vitamin, Regulat, polioxidonium kúp, Subalin, stb. Sajnos, nem tudom ezek közül mi hatott leginkább, talán együtt az egész csomag, mindenesetre áprilisban két kemoterápiás kezelés között már síeltünk, az áttétek pedig regressziót mutattak.
Ilona
2014.04.23
A B17 vitamint mi is próbáltuk, egyhónapos kúra volt, nekünk nem használt. Igaz, ez már az utolsó kétségbeesett próbálkozásunk egyike volt, mint ahogy a nátrium bicarbonatos infúzió is. Már nem volt veszíteni valónk, de már több áttét volt az agyhártyán és az agytörzsön is. Tudtommal Németországban a kurkuma kivonatot vénásan adva is használják. A kurkuma köztudottan daganatellenes szer, mi kapszulában szedtük.

hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!